CASANOVA Living

Dyqani ONLINE

Produkti

Karrige 1

This is a chair, It is made of a green material and white-light golden stitches
The quality is premium and the chair is very well designed.

45,00

Kategoria:

Në gjëndje

Përshkrimi

Kjo eshte nje Karrige
Eshte e gdhendur nga nje material jeshil dhe me qepje gold.
Cilesia eshte premium e garantuar,
Punuar nga Casanova Living
2023

Additional information

Ngjyra

Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karrige 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUCTS

Mobilje të Tjera

Këto janë disa mobilje të tjera që ju ofron Casanova.