enitsq
Video
Shfletoni produktet tona
Më shumë rreth Casanova Living

Prodhuar në Shqipëri

Të zgjedhurit e një mobiljeje nga Mobileri Casanova Living do të thotë të arredosh hapesirat e tua me një objekt unik, një mobilje që pershtatet për ju ,në forma dhe ngjyra , e projektuar dhe realizuar me gdhendje tërësisht në Shqipëri.Mobiljet tona klasike janë të gdhendura 100% me dorë nga mjeshtrat tanë që inspirohen të eleganca e stilit klasik duke u harmonizuar me finiturat më moderne.Stili Barok dhe Rokoko janë të kombianuara me mencuri me stilin e Luigjit XV dhe XVI.Koleksionet e mobiljeve moderne dhe bashkëkohore zbulojnë detaje art Deco dhe prekje të stilit minimalist.

Më shumë rreth Casanova Living
  • Fabrika & Showroom : Autostrada Tirane-Durres km 8, Tirana, Albania 1000
  • Dyqani : Bulevardi Gjergj Fishta Tirana, Albania 1000
  • +355 69 702 6633
  • [email protected]